Blog

Geeft schoonmaak een gezicht en een verhaal achter de mens

09Nov
Een stage of baan voor vergunninghouders?

Een stage of baan voor vergunninghouders?

Laagdrempelig Het is mooi om te zien dat er allerlei initiatieven voor vergunninghouders/statushouders in de schoonmaakbranche worden gestart. Onze branche leent zich daar erg goed voor. Laagdrempelig en veel klantcontacten. Hierdoor kunnen vergunninghouders snel aan het werk en hun taal opvijzelen.

Lees Meer
12May
Schoonmaak als opstap!

Schoonmaak als opstap!

Enige tijd geleden ontvingen wij een heel aardig bericht van een oud medewerkster. Prima aanleiding om eens een keer een kop koffie te drinken. Voor Gascogne is het heel fijn om te horen hoe het onze mensen vergaan is als ze besloten hebben ergens anders te gaan werken. Dit is het verhaal van Kim.

Lees Meer
02May

Een bewogen week

Afgelopen week verscheen er in het Eindhovens Dagblad een artikel met een kritische blik op het werkgelegenheidsproject dat de Gascogne Groep aan is gegaan in samenwerking met de gemeente Eindhoven.

Lees Meer
28Sep

Win-win-win situatie

De laatste tijd las je op deze blog voornamelijk hoe Gascogne maatschappelijk handelt. Hier valt natuurlijk nog veel meer over te vertellen (en dat ga ik ook zeker doen), maar het leek me ook eens interessant om de commerciële kant te ontdekken. Want levert maatschappelijk handelen wel wat op?

Lees Meer
23Jun

‘Gascogne Minded’

Het leek me leuk wat meer te vertellen over hoe ik bij Gascogne Groep terecht gekomen ben. Bij deze mijn verhaal en ook een speciaal bedankje.

Lees Meer
  • 1 (current)
  • 2
  • 3