Sanitaire voorzieningen

Besteld en geregeld door Gascogne, net zo handig!

De door ons geleverdere systemen zijn zo ontworpen dat ze hygiëne bevorderen en ze doseren betrouwbare producten om zo de verspreiding van bacteriën te minimaliseren. Al onze dispensers zijn ontworpen met hygiëne en gebruiksgemak als uitgangspunt. 

Sanitaire voorzieningen

Een schoon toilet draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Naast het reiningen op vaste momenten van de sanitaire ruimtes, kunnen wij middels een gerenommeerde partner, de sanitaire middelen leveren. Er is keuze uit een breed assortiment van toiletpapier, handdoeken zowel papier als linnen, zeepdispensers, luchtverfrissers en droogloopmatten. 

Wij regelen alles voor u!

Veel van de dispensers worden op bruikleenbasis door onze technische dienst bij u geplaatst. U betaalt alleen de vullingen die worden verbruikt in tegenstelling tot een huurinrichting. Op jaarbasis kan dit al snel enkele honderden euro's schelen. Bestellingen van de vullingen kunnen door onze medewerkers verzorgd worden en ook het bijvullen hiervan wordt door ons in het schoonmaak programma meegenomen. U heeft er geen omkijken meer naar!