Glasbewassing

Voor een fris aangezicht van uw pand

Het aangezicht van uw pand is minstens zo belangrijk als binnen. Zeker in Nederland, met ons wisselend klimaat, kunnen we niet om glasbewassing heen. Naast de verzorgde uitstraling van uw pand, draagt regelmatige glasbewassing bij aan een langere levensduur van uw ramen en kozijnen.

Glasbewassing

Elk gebouw is anders en daarom is maatwerk belangrijk. Daarnaast kan de frequentie van de glasbewassing aan de binnenzijde of aan de entree anders zijn.

Van welk materiaal of van welke vorm uw ramen en kozijnen ook zijn, in combinatie met uw wensen, leveren wij maatwerk voor zowel reguliere reiniging als specialistisch onderhoud.

Onze specialisten zijn VCA gecertificeerd en zijn daarnaast nog extra getraind in het signaleren van eventuele mankementen. Voordat we starten, wordt er eerst altijd een risico inventarisatie gemaakt, zodat we veilig kunnen werken. 

Professioneel geregeld

Wij beschikken over professioneel materiaal en middelen. Desgewenst kunnen we een hoogwerker inzetten of we werken met een osmose telescoop installatie. 

Wilt u advies of offerte voor de glasbewassing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Graag komen we eerst langs om een offerte op maat af te geven!