Schoonmaakonderhoud

Met passie geregeld!

Schoonmaakonderhoud

Of het nu gaat om een eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak, wij zorgen voor vakkundige medewerkers die met trots en liefde hun vak vervullen. Daarnaast zorgen we voor professionele middelen en materialen om een optimaal eindresultaat te krijgen. 

 

Maatwerk

Elk pand vergt een andere aanpak. Veel verschillende factoren spelen hierbij een rol. Wij vinden het belangrijk om samen met u uw wensen en eisen te inventariseren om tot een passend advies te komen voor het schoonmaakonderhoud. 

Wat wij minstens zo belangrijk vinden is om het schoonmaakonderhoud continue te blijven monitoren en bij te stellen indien nodig.

Onze objectleider bezoekt op regelmatige basis de locatie. Naast de begeleiding van de mensen op de vloer en los van de vaste overlegmomenten, gaat zij actief het gesprek aan met de verantwoordelijke op de locatie. Deze proactieve houding zorgt ervoor dat zij weet wat er op locatie speelt en wat de specifieke wensen zijn. De overlegmomenten legt de objectleider vast in een gespreksverslag met daarin acties, actiehouders en tijdspad, ondertekend door beide partijen. 

Zo weten we zeker dat u niet alleen tevreden start maar ook tevreden blijft!

 

Samen op onderzoek wat er mogelijk is?

Wilt u advies over wat Gascogne voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden!

Ik help u graag verder!

Neem contact op

Schoonmaakonderhoud voeren wij uit in de volgende sectoren: