Particulier

Op zoek naar een huishoudelijke hulp?

Huishoudelijke dienstverlening

Gascogne maakt schoon, stofzuigt, wast de ramen maar daarnaast bieden wij ook hulp bij wassen, strijken en de boodschappen! Voor iedereen die hulp in de huishouding nodig heeft: tweeverdieners, PGB-ers, gezinnen en senioren.

Een huishoudelijke hulp inhuren

Wanneer u de hulp in uw huishouden goed geregeld wil hebben, is Gascogne uw partner. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u vrijblijvend een prijs opvragen via onze website of bellen naar: 040-2903043. Wanneer u start bij Gascogne kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Professionele, opgeleide huishoudelijke hulp;
 • Intakegesprek, waarbij de potentiële hulp wordt voorgesteld en het contract wordt besproken;
 • Contract dat iedere 6 weken kan worden opgezegd;
 • Vervanging tijdens ziekte en vakantie van de hulp.

Selectie opleiding en kennismaking

Wanneer u kiest voor Gascogne, kiest u voor een een huishoudelijke hulp die opgeleid is voor het schoonmaakvak. Gascogne begeleidt, coacht en leidt al haar medewerkers op tot professionele schoonmakers. Alle medewerkers binnen Gascogne zijn verplicht om de basisopleiding schoonmaak te volgen. Wanneer u hulp via Gascogne wil inkopen, dan komen wij de medewerker voorstellen tijdens een intakegesprek bij u thuis. De volgende zaken komen aan bod:

 • Voorstellen van de medewerker;
 • Ronde door het huis en bespreken van werkzaamheden;
 • Uw wensen bespreken;
 • Contractbespreking (Gascogne werkt met een contract, waarbij er een opzegtermijn van 6 weken geldt). Dit maakt het ook mogelijk om tijdelijk een hulp in te zetten.

Sleutelbeheer

Veel van de klanten zijn niet thuis als de huishoudelijke hulp komt werken. Gascogne werkt met een sleutelcontract, waarbij zowel de klant als de huishoudelijke hulp tekent voor overdracht. Daarnaast wordt er een code aan de sleutel vast gemaakt die gekoppeld is aan het systeem, zodat altijd duidelijk is wie welke sleutel heeft. De medewerkers van Gascogne zijn in loondienst en vallen onder de verzekering van Gascogne. Indien er iets met een sleutel gebeurt, valt dit onder de verantwoordelijkheid van Gascogne.

Facturatie en registratie

Wat u moet weten over het tarief:

 • Het uurtarief is: € 26,23 excl. 9 % BTW (De PGB-er betaalt geen BTW);
 • Eenmalig inschrijfbedrag van € 34,50. Deze wordt pas gefactureerd als het contract ondertekend is;
 • U bepaalt het aantal uren dat u per week of per 2 weken wilt inkopen (Wij adviseren u graag);
 • Geautomatiseerd registratiesysteem: Duidelijk wanneer, hoe laat en hoe lang de huishoudelijke hulp bij u binnen is geweest;
 • De facturatie vindt iedere 4 weken per automatische incasso plaats. U ontvangt van ons een factuur met daarop een overzicht van de gewerkte uren en dagen.

 

 

Klachten en opmerkingen

Schoonmaak bij mensen thuis is zeer persoonlijk. Gascogne gaat dan ook zeer serieus met iedere klacht en of opmerking om. De gebruikelijke werkwijze is dat we begeleiding op de werkvloer voorstellen. Indien dit niet tot het gewenste resultaat leidt, wordt er van huishoudelijke hulp gewisseld. Uiteraard worden alle stappen in overleg met de klant genomen. Binnen Gascogne is Maroes Meus uw vaste aanspreekpunt als u een klacht of opmerking heeft. U kunt haar bereiken via 040-2903043 of per mail: mmeus@gascogne.nl 

Bereken geheel vrijblijvend je prijs

Bereken Prijs

De gezichten achter Gascogne

 

Schoonmaak tip

De stofzuiger kan soms wat muf ruiken. Hier heb je speciale stofzuiger-verfrissers voor, maar een goedkopere en minstens zo effectieve manier is om een beetje waspoeder op te zuigen. Wanneer je nu stofzuigt, zal het hele huis naar schone was ruiken.

FatmaHuishoudelijke hulp