Zakelijke Schoonmaak

Met passie, professionaliteit en betrokkenheid schoongemaakt!

Schoonmaak

Een schoon pand lijkt zo vanzelfsprekend. Echter schoonmaken is een vak. Om dit ambt goed uit te voeren en verschil te kunnen maken, hechten wij waarde aan maatwerk.

Ieder pand, iedere klant vraagt om een andere aanpak en met passie zetten wij onze kennis en kunde in om de schoonmaak in te richten, afgestemd op de unieke wensen van de klant en de behoeften van een pand.

Transparant en duurzaam

Transparantie en duurzaamheid zijn voor Gascogne speerpunten voor onze werkwijze.

  • Reële inschatting van de werkuren afgestemd op de wens van de klant

Om direct eerlijke uren af te zetten tegen uw wensen, voorkom je valse verwachtingen. In de offerte-fase nemen we de tijd om samen met u steeds op zoek te blijven gaan naar het juiste evenwicht tussen wensen en kosten.

Transparantie hierin voorkomt valse verwachtingen. Ook wij willen met trots uw pand binnen lopen en ervaren dat we samen met u de juiste afstemming gevonden hebben.

  • Werken met de juiste middelen en materialen afgestemd op het pand

Ieder pand vraagt om andere materialen en middelen. Wij werken met één vaste leverancier voor deze producten, echter wij maken wel per pand de afweging welke specifieke middelen nodig zijn. Al onze producten zijn voorzien van het EU-ecolabel.

  • Waarborgen van kwaliteit en gezondheid d.m.v. het inzetten van de basisopleiding schoonmaak bij al onze medewerkers.

Dit houdt in dat er bij alle werknemers van Gascogne kennis is van materialen, middelen en werkvolgordes. Daarnaast wordt er tijdens de opleiding veel aandacht besteed aan het werken in het juiste tempo, afgezet tegen ergonomische houdingen, waardoor we lichamelijke belasting proberen te voorkomen.

Indien u meer wil weten over onze werkwijze, kijk dan verder bij : Werkwijze 

Gaby Westelaken
Ik help u graag verder bij vragen over zakelijke schoonmaak

Neem contact op