Referenties

Langdurige samenwerking is ons doel

De mate van tevredenheid vormt onze graadmeter

Langdurige samenwerkingen

Een nieuwe klant binnen halen bij Gascogne maakt ons erg blij. Een klant behouden is het hogere doel. Wanneer je jaren lang klanten mag voorzien van schoonmaak, bevestigt dat voor ons dat we op de juiste weg zijn.

Ontwikkelen en meebewegen

Gascogne staat bekend om langdurige samenwerkingen. Veel bedrijven commiteren zich al jaren aan ons bedrijf en dat maakt ons trots.

De kunst en uitdaging zit hem voor ons in het niet vanzelfsprekend maken dat een klant zich goed voelt bij Gascogne. Een bedrijf is altijd in beweging en de ontwikkelingen die een bedrijf doormaakt, heeft invloed op de schoonmaak.

Het is aan Gascogne om ervoor te zorgen dat de schoonmaak meebeweegt. Het bijstellen van uren, taken, opschroeven of terugbrengen van uren is noodzakelijk voor een langdurige samenwerking.

 

Customer Testimonails

Al jaren werken wij op een vertrouwde manier samen met Gascogne Schoonmaak. Wij hebben twee vestigingen waar dezelfde schoonmaakster voor ons alles keurig netjes houdt. Ook schakelen wij Gascogne in bij specifieke, periodieke activiteiten, zoals glasbewassing of een opleveringsschoonmaak. De directe en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat er goede afspraken zijn, wat misverstanden voorkomt. Tot slot weet je dat er op een menselijke en reeƫle manier wordt omgegaan met personeel.

Jos van der Hulst De Klerk interieurbeplanting en bloemsierkunst
Customer Testimonails

Vriendelijke schoonmaak, laagdrempelig en met oog voor wensen van de klant.

Willy Swinkels Swinkels Glas
Customer Testimonails

De Gascogne Groep verzorgt ruim 15 jaar de schoonmaak bij Maas International. Wat de samenwerking voor ons met Gascogne prettig maakt, is de flexibiliteit en de korte lijnen. Iedere wijziging kan moeiteloos opgenomen worden in de schoonmaakwerkzaamheden. Zowel urenuitbreiding als urenmindering is ten allen tijden mogelijk. We hebben een vaste contactpersoon als het gaat om het contract en een vaste contactpersoon als het gaat om de operationele zaken. Er werken 3 medewerkers van Gascogne op ons pand en het is prettig steeds dezelfde vaste gezichten te zien. Indien een van hen vrij is, wordt er vervanging geregeld en is het de objectleiding die zorgt dat dit goed verloopt. Voor ons werkt dit erg prettig.

Paul Oudenhoven Maas