Kantoorschoonmaak

Een frisse werkomgeving

Een schoon en fris kantoor is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf. Ook juist voor uw medewerkers is een schone werkomgeving productiviteit verhogend en kan zelfs leiden tot minder verzuim. Uw klanten voelen zich uiteraard ook prettig in een verzorgde en representatieve omgeving.

 

Dagschoonmaak

Heeft u ooit nagedacht over schoonmaak overdag maar bent u bang dat het uw medewerkers teveel stoort? Onze ervaring is dat juist overdag schoonmaken heel goed mogelijk is. Ongeveer 75% van onze zakelijke medewerkers, werken al overdag. 

Bij dag schoonmaak kijken onze medewerkers goed naar de bezetting op de afdelingen om overlast te voorkomen. Ook zijn de gebruikte materialen afgestemd op de omgeving, door inzet van een geluidarme stofzuigers en rolvegers voor het bijtippen.

Door de dag schoonmaak zien uw medewerkers onze medewerkers aan het werk en kunnen ze eventueel bijsturen. Hierover worden in de implementatiefase duidelijke afspraken gemaakt. Hierdoor ontstaat er een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel en stijgt de kwaliteitsbeleving. Uit de praktijk blijkt dat er bij deze manier van werken meer respect en waardering voor onze schoonmaker ontstaat en zowel de klanttevredenheid als de medewerkerstevredenheid stijgt.

Door de directe, korte lijnen met uw medewerkers kan de aanwezige schoonmaker bij calamiteiten en (extra) schoonmaakwensen direct hierop inspelen. Denk aan diverse hand- en spandiensten zoals het opruimen van gemorste koffie en het verzetten van tafels en stoelen voorafgaande aan vergaderingen. Kwaliteit is gebaseerd op heldere verwachtingen. In het periodieke overleg worden deze verwachtingen geanalyseerd en eventueel bijgesteld.

Communicatie en signalering

Onze medewerkers worden allemaal opgeleid en hebben hun examen "Basis Module Schoonmaak" behaald. Daarnaast heeft Gascogne extra modules toegevoegd: Communiceren en Signaleren, zodat uw medewerkers en uw klanten vriendeljk worden begroet. Valt hen iets op tijdens de schoonmaak, dan worden deze zaken direct doorgegeven aan de verantwoordelijke persoon in uw organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mankementen in het kantoor maar ook aan extra vervuilingen.

 

Wij werken duurzaam en transparant

Onze chemie producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik en zijn gecertificeerd volgens het EKO keurmerk en hebben het erkende 'Europees Ecolabel'. Alle flacons en kannen worden door de medewerkers meegenomen en worden bij de Gascogne groep hergebruikt. Indien ze niet herbruikbaar zijn gaan ze retour naar de leverancier. Tevens zijn alle flacons die wij gebruiken voorzien van een doseersysteem om zo ongewilde overdosering tegen te gaan.

Wilt u advies over wat Gascogne voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden!

Nancy Willems 

Ik help u graag verder met vragen over de schoonmaak van uw kantoorpand!

Stuur mij een bericht