Onderwijsinstellingen

Een veilige, schone leeromgeving

Ouders en leerlingen kijken bij de schoolkeuze mede naar de presentatie van het gebouw. Een schone, hygiënische leeromgeving weegt zwaar mee in deze keuze. Een schone leeromgeving kan de leerprestaties ten goede komen. Daarom is het belangrijk bij de keuze van een schoonmaakbedrijf te kiezen voor een partij met ervaring in de onderwijswereld en die weet wat belangrijk is. 

Ervaring in het onderwijs

Gascogne werkt zowel voor kinderdagverblijven, basisscholen en het voortgezet onderwijs.

Doordat er vaak veel kinderen aanwezig zijn en er allerlei activiteiten georganiseerd worden, worden schoolgebouwen intensief gebruikt. Rondzwervend afval is hierbij ook een herkenbaar fenomeen. Het levert niet alleen een rommelig beeld op maar betekent ook extra inzet van de schoonmaakmedewerkers. Graag denken wij met u mee hoe dit in goede banen te leiden. 

Door het intensieve gebruik van het pand, is hygiëne een zeer belangrijk aandachtspunt. Gascogne werkt met milieu-vriendelijke, niet schadelijke schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het met name voor het onderwijs belangrijk om de schoonmaak betaalbaar te houden. Gascogne kan u hierover informeren. Wij communiceren helder en transparant!