Blog

Geeft schoonmaak een gezicht en een verhaal achter de mens

12May
Schoonmaak als opstap!

Schoonmaak als opstap!

Enige tijd geleden ontvingen wij een heel aardig bericht van een oud medewerkster. Prima aanleiding om eens een keer een kop koffie te drinken. Voor Gascogne is het heel fijn om te horen hoe het onze mensen vergaan is als ze besloten hebben ergens anders te gaan werken. Dit is het verhaal van Kim.

Lees Meer
02May

Een bewogen week

Afgelopen week verscheen er in het Eindhovens Dagblad een artikel met een kritische blik op het werkgelegenheidsproject dat de Gascogne Groep aan is gegaan in samenwerking met de gemeente Eindhoven.

Lees Meer
28Sep

Win-win-win situatie

De laatste tijd las je op deze blog voornamelijk hoe Gascogne maatschappelijk handelt. Hier valt natuurlijk nog veel meer over te vertellen (en dat ga ik ook zeker doen), maar het leek me ook eens interessant om de commerciële kant te ontdekken. Want levert maatschappelijk handelen wel wat op?

Lees Meer
23Jun

‘Gascogne Minded’

Het leek me leuk wat meer te vertellen over hoe ik bij Gascogne Groep terecht gekomen ben. Bij deze mijn verhaal en ook een speciaal bedankje.

Lees Meer
18Jun

Nieuwe huisstijl: de medewerkers centraal

Een tijd geleden was ik bij de presentatie van de nieuwe huisstijl ontworpen door designer Mathijs van Miert. Destijds waren er nog drie verschillende ontwerpen, inmiddels is er één gekozen en doorgevoerd. Wat is iedereen trots op het nieuwe design én natuurlijk op de medewerkers die nu letterlijk ‘in the picture staan’.

Lees Meer
  • 1 (current)
  • 2
  • 3