Schoonmaakbedrijf in Geldrop

Betrouwbare en Professionele schoonmaak voor Bedrijven en Particulieren

Huishoudelijke Hulp

Gascogne maakt niet alleen uw huis schoon, maar helpt u ook met wassen, strijken en zelfs de boodschappen. Een huishoudelijke hulp van Gascogne biedt dus voordelen voor iedereen die wel een extra handje in het huishouden kan gebruiken.

Klein Zakelijk

Speciaal voor kleinere bedrijven heeft Gascogne de flexpakketten ontwikkeld. Ondernemers hebben de keuze uit drie pakketten afhankelijk van hun specifieke wensen. Gascogne biedt tevens de mogelijkheid tot afname van 1 uur schoonmaakhulp per week. Dit maakt Gascogne tot één van de flexibelere schoonmaakbedrijven in Geldrop.

Groot Zakelijk

Ook voor de grotere bedrijven biedt Gascogne schoonmaakhulp op maat. Wij starten altijd met een intakegesprek om de vraag vast te stellen met daarna een voorstel voor schoonmaak op maat.  Persoonlijk contact en efficiënt handelen staan centraal in onze werkwijze.

Schoonmaakbedrijf in Geldrop

Gascogne is een schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring. Wij verzorgen naast de schoonmaak van huishoudens ook de complete schoonmaak van bedrijven. Het bijzondere van Gascogne is dat onze schoonmakers begeleid worden en een persoonlijke training en opleiding krijgen. Goede zorg daar staat Gascogne voor. Wij hebben schoonmaakhulp op maat voor zowel bedrijven als particulieren. Persoonlijk contact, flexibiliteit in de werkuren en efficiƫnt handelen staat hierbij centraal. Door deze kwaliteiten kan Gascogne altijd inspelen op de specifieke vraag opdrachtgevers.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Naar contactformulier